Betting på nätet

 

Att betta på sport är både spännande och roligt. Det ger en extra krydda när man senare följer matcherna. Många har vunnit stora pengar på sportsbetting, framför allt när de spelar till riktigt höga odds genom att lägga kombinationsspel där flera matcher ingår. Vilken strategi du själv väljer är helt upp till dig, men om du tar del av oddsbonusar har du möjlighet att få mer pengar att spela för, vilket också gör det lättare att lägga mer vågade spel som kan leda till enorma utbetalningar.

Hur fungerar oddsbonus?

Oftast ges oddsbonus i form av en insättningsbonus som bestäms av storleken på den ursprungliga insättningen. En oddsbonus på 100% skulle till exempel innebära att en spelare som sätter in 500 kr får 500 kr extra i bonus att spela för och alltså 1000 kr totalt. Ibland kan det till och med förekomma oddsbonusar på 200%, vilket betyder att spelare har chansen att hämta hem väldigt mycket bonuspengar. Det finns en liten hake med oddsbonusar och det är att bonuspengarna måste omsättas ett visst antal gånger innan de kan tas ut. Därför är det viktigt att läsa igenom bonusvillkoren. En riktigt stor oddsbonus kan ha ganska tuffa omsättningskrav och då kanske det är lika bra att istället välja en mindre oddsbonus på 50% eller 100%.

För att ta del av en oddsbonus brukar det också finnas en minsta tillåten insättning. Typexemplet är på 100 kr och det innebär att insättningen måste vara minst 100 kr för att överhuvudtaget få någon bonus. Oddsbonus har dessutom ett övre tak som framför allt storspelare ska vara uppmärksamma på. Maximalt bonusbelopp för en oddsbonus på 100% kan till exempel vara 1000 kr. Även om du sätter in 2000 kr kommer du fortfarande bara få 1000 kr i bonus om detta gäller.

När bonuspengarna ska omsättas är det klokt att hålla ögonen på det minsta tillåtna odds som ett spel måste ha för att räknas mot omsättningen. Spelbolag kräver vanligtvis att oddset inte får vara alltför lågt. Det kan krävas att oddset ska vara minst 1,5 för att spelet ska räknas mot omsättningen. Skulle du lägga ett spel till oddset 1,5 eller över är det alltså inga problem, men om spelet har oddset 1,4 skulle det inte räknas mot omsättningskravet.


Spelbolag

Odds Bonus

Gå till...

Betsafe

100% upp till 1000 kr

Betsafe

NordicBet

100% upp till 1000 kr

Nordicbet

Mobilbet

100% upp till 1000 kr

Mobilbet

ComeOn

100% upp till 3000 kr

Comeon

Betsson

100% upp till 1000 kr

Betsson

Cherry

100% upp till 1500 kr

Cherryodds

MyBet

25% upp till 2000 kr

MyBet

Redbet

100% upp till €200 bonuskod "sport1"

Redbet

William Hill

100% upp till 1000 kr

William Hill

Unibet

200% upp till 1000 kr

Unibet

10Bet

100% upp till 1000 kr

10Bet

ExclusiveBet

100% upp till 1000 kr

Exclusivebet

Betway

100% upp till 1000 krl

Betway

Ladbrokes

1000 kr bonusspel

Ladbrokes

bet365

 

bet365

Betfair

350 kr gratisspel

Betfair

Expekt

Riskfritt spel 1000 kr

Expekt

888.com

100% upp till 1000 kr

888sport
Tjäna pengar på betting

Att betting är populärt i Sverige är inte så konstigt med tanke på alla sporttokiga svenskar. Fotboll och ishockey är riktigt stort och både Allsvenskan och SHL känns hetare än på länge. Även en trög match under grundserien får lite extra spänning om du lagt en satsning på ditt favoritlag. Ett annat alternativ är att spela seriöst och försöka vinna stora pengar. Trots allt finns det professionella spelare som ägnar sig åt sportsbetting mer eller mindre på heltid. Oavsett vilka ambitioner du själv har är det ingen tvekan om att det är ett roligt fritidsintresse som med en gnutta tur också blir riktigt lönsamt. Här kommer två tips som hjälper dig att bli framgångsrik.

Gör jämförelser

Erfarna spelare ser till att jämföra både spelbolag och odds. Anledningen är att ofta finns det stora skillnader och att bara välja första bästa bolag eller spelobjekt ger inte lika stora chanser att vinna pengar. Dessutom är det ett sätt att upptäcka bonusar som riktar sig till nya spelare och som i vissa fall är tidsbegränsade. Att ta del av erbjudanden ger klara fördelar som att till exempel kunna spela med högre insatser eller helt enkelt lägga fler spel. Angående jämförelser av odds vill du förstås hitta riktigt fina odds. Om du ska riskera dina pengar vill du ha så bra betalt som möjligt när du vinner.

Våga tänka annorlunda

Spelar du som alla andra brukar det vara svårt att vinna i längden. Räkna inte med att du kan bli rik på att bara göra säkra spel på storfavoriter. För eller senare sker en skräll och då är du antagligen tillbaka på ruta ett. Hemligheten är snarare att hitta intressanta spelobjekt som inte lika många andra spelare ser. Ge mindre sporter chansen. Många svenskar har helt fastnat i fotboll och spelar mest 1-X-2 när du idag kan spela på nästan vad som helst. Faktum är att om du lägger lite tid på att bli en expert inom en mindre sport, kanske du rentav har ett övertag som spelare. Inom betting behöver det inte vara negativt att gå sin egen väg. Tänk dock på att spela ansvarsfullt.
Svenska bettingsidor   Odds bonus utan insättning   Betting på nätet   mobilcasino   Bettingsidor med oddsbonusar   Betting på Fotboll   Oddsbonus   Betting inom sport  Freebet eller Insättningsbonus?   Odds Arbitrage   Travodds   Stryktipset


free
hit counters