Betting på Premier League

 

Premier League har länge varit svenskarnas favorit nummer ett bland utländska fotbollsligor. Traditionen med odds och betting på Premier League går långt tillbaka i tiden. Engelsk fotboll berör och det märks tydligt bland bettingen där ligan är överlägsen etta. Möjligheterna är därför många när det kommer till Premier League och odds.

Storlagen är de som berör mest och framförallt topp 6 med Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham och Manchester City. Det är kring deras matcher det oftast är boostade odds eftersom de förutom vid inbördes möten som regel är stora favoriter.

Premier League marknader

Marknaderna i Premier League är många, både för de som vill spela på matcherna eller placera långtidsspel som kan följas under säsongen. Vilket lag som vinner ligan, når topp 4 eller åker ur är vanliga spel. Det går även att köra duell mellan två lag om vilka som kommer högst i tabellen. Skytteligavinnare, vem som samlar på sig flest gula och röda kort och spel på utgången i de inhemska cuperna är också populära marknader.

På specifika matcher kan man spela klassisk 1X2, Över/Under på antal mål, Money Line och mycket mer. Samtliga matcher i både ligan och cupspelet bevakas stenhårt och har mängder med spelalternativ per match.

Betta live på Premier League

Live betting är något som allt fler vänder sig till på grund av att det ger snabbare pengar och mer action. Det innebär kort och gott att du spelar live på pågående matcher. Tyvärr har ingen förutom Viasat rättigheterna till Premier League i Sverige så du kan inte livestreama matcherna hos ett spelbolag samtidigt som du spelar. Men gå ihop med en polare och dela på ett konto och sitt sedan och titta på matcherna samtidigt som du placerar dina bets. Vill du spara pengar finns det statistikcenter på på i princip all live betting vilket gör att du kan se statistiken på flera pågående matcher, samtidigt som du placerar dina spel.

Odds på Premier League i mobilen

Numera finns allting tillgängligt för såväl mobil som surfplatta. Det är ingen som inte erbjuder mobila lösningar bland etablerade spelbolag. De flesta har sin egna app där du kan placera dina bets både innan och under matcherna. Ladda hem de för att spara på mobildata jämfört med en mobil webbläsare. Premier League är en global angelägenhet och därför finns allt som rör betting på ligan tillgängligt direkt på din smartphone eller tabloid. Besök App Store eller liknanden för att ladda hem apparna.    


Sveriges bästa oddsbolag just nu :

Unibet erbjuder nya spelare 200% oddsbonus upp till 2000 kr.

Gå till Unibet...

Nordicbet ger dig 100% bonus upp till 2500 kr
Gå till NordicBet...

ComeOn ger dig 200% bonus upp till 1000 kr.
Gå till ComeOn...18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gällerSerie A - fotboll i den italienska superligan

Allsvenskan - Sveriges bästa fotbollPremier League och Manchester United


Svenska bettingsidor   Odds bonus utan insättning   Betting på nätet   mobilcasino   Bettingsidor med oddsbonusar   Betting på Fotboll   Oddsbonus   Betting inom sport  Freebet eller Insättningsbonus? 

free
hit counters