Fotbolls VM i Ryssland 2018

 

Snart är det åter dags för VM igen för herrarna inom fotbollen. VM år 2018 kommer att gå i Ryssland under juni och juli månad. Fotbolls VM är väldigt stort och engagerar hela världen. Världsmästerskapet sker var fjärde år och vilket land mästerskapen hålls i sker genom omröstningar flera år tidigare. Mästerskapet är utan tvekan en stor publikfest, en fest för varje land, framför allt när det egna landet har lyckats ta sig ända fram till VM.

Deltagande nationer
Till fotbolls VM är det en lång väg att spela. Var fjärde år sker mästerskapet men under de tre åren innan så sker det olika matcher till detta. Det är gruppspel och slutspel, detta för att ta sig till mästerskapen. Att det är en lång väg att spela är för att det är de 32 främsta nationerna som sedan kommer med i fotbolls VM. Genom många antal matcher så sätts verkligen alla nationer på prov och det blir en rättvis uttagning till världens största fotbollsfest.

Värdland
Var tävlingen hålls sker genom omröstningar. För 2018 års beslut om att fotbolls VM skall hållas i Ryssland beslutades redan år 2010, så det är många år innan som det aktuella värdlandet har att förbereda sig på. För fyra år sedan, år 2014 hölls mästerskapet i Brasilien, detta år är det i Ryssland. Om fyra år, år 2022, hålls mästerskapet i Qatar. Vilken världsdel tävlingen hålls i finns ingen regel kring, det kan ske över hela världen.

Tävling för alla
Mästerskapet är verkligen en tävling för alla, förutom att det är tävling på plan så går det även att spela på vem som vinner. Det finns många spelsidor online som erbjuder spel inom fotbollen, det gäller att tippa rätt lag som vinner. Förutom att spela på vinnande lag så finns det många mer odds att tippa på. Bland annat erbjuds hur många mål det blir i matchen, vilka lag som kommer till final, antal gjorda mål per lag, hur många hörnor det blir inom en viss match och mycket mer därtill.

Att spela på olika sporter är något som är väldigt populärt, fotbolls VM är en sport som drar många spelare. Flertalet spelsidor är väldigt generösa mot sina spelare, oddsbonus ges ut vid insättning. Att få en bonus är något som är en väldigt bra start i spelkassan. Detta gör att pengar redan har tjänats vid insättning och chans till fler spel att satsa på möjliggörs med detta.

Sveriges bästa oddsbolag just nu :

Unibet erbjuder nya spelare 200% oddsbonus upp till 2000 kr.

Gå till Unibet...

Nordicbet ger dig 100% bonus upp till 2500 kr
Gå till NordicBet...

ComeOn ger dig 200% bonus upp till 1000 kr.
Gå till ComeOn...18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
Fartfylld fotboll i Premier League

Real Valladolid till La LigaSvenska bettingsidor   Odds bonus utan insättning   Betting på nätet   mobilcasino   Bettingsidor med oddsbonusar   Betting på Fotboll   Oddsbonus   Betting inom sport  Freebet eller Insättningsbonus   Odds Arbitrage   Travodds   Stryktipset   Fotbolls VM 2018


 

free
hit counters