Betting på ishockey – odds på hockey

I Sverige är det inte många sporter som är större än ishockey. Detta märks med all tydlighet hos spelbolagen i Sverige som brukar ha ett riktigt trevligt utbud av ishockey inom oddsens värld. Därmed har du som gillar betting på ishockey alltid utmärkta möjligheter till att få en riktigt spännande spelupplevelse oavsett vilken liga eller turnering du föredrar. Spelsidorna erbjuder allt och lite till och vi har därför valt ut fem stycken spelbolag i Sverige som alla har riktigt maxade odds på just ishockey. Kom igång idag och välj ett bonuserbjudande som gör att du får en riktigt bra start i din betting på ishockey.

Bra spelbolag med bäst odds på ishockey

Ishockey är en actionfylld sport

Ishockey är en sport som är fylld med action och spänning. Detta är något du kommer märka när du tittar på sporten. På tal om att titta på ishockey är det många svenska bettingsidor som erbjuder live stream på ishockey. Då kan du titta på matcherna och samtidigt njuta av en riktigt härlig upplevelse i din live betting. Vanligtvis krävs det enbart ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet för att du ska kunna ta del av livestreamad sport hos bettingsajten.

Ishockey spelas i tre perioder med fem spelare på isen i vardera lag + en målvakt. Det lag som gör flest mål vinner. Till skillnad från exempelvis fotboll kan det inte sluta oavgjort i ishockey. Om det inte går att skilja lagen åt efter tre perioder väntar förlängning och/eller straffar. Det innebär att det är vanligast att spela Money Line i din betting där oavgjort är bortplockat och resultatet räknas inklusive förlängning och straffar. Spelar du 1X2 är det resultatet efter tre perioder som gäller.

betting på ishockey

Finns massor med odds att upptäcka

Vad gäller odds och betting på ishockey finns det väldigt många odds. De stora matcherna i SHL, KHL och NHL har vanligtvis flera hundratals olika marknader vilket givetvis också gäller för de stora landslagsturneringarna. Du kan spela matchvinnare eller hur många mål det kommer att bli i matchen. Inför en säsong finns möjligheten att lägga långtidsspel på hur du tror att det kommer att gå för de olika lagen.

Spela också på målskytt eller poänggörare. Många väljer att spela på assists eftersom de två spelare som nuddat pucken innan målskytten båda får assist-poäng. Därmed är det en lukrativ marknad värd att utforska.

Vad som är bra med betting på ishockey är att det blir många skrällar. Därför gäller det att du läser på ordentligt och skaffar dig kunskap. I SHL spelas det 52 omgångar under en säsong innan slutspelet börjar. I NHL är det 82 omgångar. Det brukar innebära att även det lag som vinner sin serie har 15-30 förluster på en säsong. Matcher de enligt oddsen ofta kliver in i som favoriter.

NHL är världens bästa hockeyliga

Det är NHL som är världens överlägset bästa hockeyliga. Här finns det massor av svenska spelare. Sverige är faktiskt den nation som efter USA och Kanada producerar allra flest spelare till NHL. Det om något visar på vilken dominans vi har som hockeynation.

I NHL är det ofta långa matchserier och långa resor. Därmed kan det finnas många lägen för skrällar. Har ett lag haft en lång resa från Los Angeles till Toronto kan det påverka. Detsamma om ett lag spelar många bortamatcher i rad på kort tid.

SHL är Sveriges bästa liga inom ishockey

Precis som fotbollen har Allsvenskan har ishockeyn SHL. Här gör Sveriges framtida storstjärnor och många andra duktiga hockeyspelare upp om SM-guldet. Det finns massor av odds att hämta på SHL vilket du kan göra om du är sugen på en riktigt bra spelupplevelse.