Betting på tennis – Odds på den folkkära sporten

Det finns inte många sporter som är lika optimala för betting som tennis. I Sverige har vi en lång och traditionsrik historia vad gäller tennis med många svenska stjärnor genom åren. Eller vad sägs om Mats Wilander, Stefan Edberg och givetvis Björn Borg. Men idag råder det inte samma stjärnglans. Sverige har 1 spelare på topp 100 i världen och det är Mikael Ymer. Men detta återspeglar inte oddsen och bettingen hos svenska spelbolag då det fortfarande finns massor av odds att upptäcka för dig som spelare.

Hämta en oddsbonus och betta på tennis hos följande spelbolag

Tennis har massor av odds tillgängligt

Det finns inte många sporter som har lika mycket odds tillgängligt som tennis. Du kan betta på flera olika saker inklusive matchvinnare eller resultat. Matchen avgörs i olika set och varje set erbjuder också flera marknader. Det är inte sällan att det finns flera hundra olika marknader att upptäcka för dig och därmed har du utmärkta möjligheter att hitta ett odds som passar dig.

I tennis kan det inte bli oavgjort vilket gör att du har två alternativ när du spelar på matchvinnare. På så sätt är det en väldigt spelvänlig sport. Du kan också spela på hur många game en spelare vinner i första set, om favoriten kommer tappa serven någon gång under matchen och mycket mer. Upptäck själv alla odds som finns på sportsbetting inom tennisens värld.

betting på tennis

Grand Slam-turneringarna är det bästa inom tennisen

Varje år finns det fyra turneringar som tennisspelare helst av allt vill vinna. Detta är de fyra Grand Slam-turneringarna som avgörs varje år. Det börjar med Australian Open i Melbourne innan vi får se Franska Öppna i Paris. Därefter väntar Wimbledon i London samt US Open i Flushing, New York. Den som vinner alla fyra Grand Slam-turneringar varje år har vunnit en äkta Grand Slam.

Det är Rafael Nadal, Novak Djokovic och Roger Federer som är de som vunnit flest titlar i Grand Slam. Bland de kvinnliga deltagarna är det Serena Williams som är överlägsen. Du kommer att märka att det är under Grand Slam som det finns överlägset bäst odds att upptäcka. Då kommer du att kunna ta del av en spelstund som är något utöver det vanliga. Oddsen höjs och det finns massor att upptäcka.

Live betting och live stream på tennis

Du som vill ha ännu mer spänning kan upptäcka live betting på tennis. Då bettar du på odds som förändras samtidigt som matchen pågår. Det ger en helt annan spänning för dig som spelare och du med god analysförmåga kommer också märka att du får ut betydligt mer av din betting.

Vad som är extra bra med tennis som sport hos spelbolagen är att du som regel också kan live streama även de bästa matcherna gratis. Till och med Grand Slam finns att titta på hos spelsidorna. Vanligtvis behöver du enbart ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet. Har du detta kan du ta del av livestreamad sport utan kostnad.

Använd en bonus på tennis betting

Du som vill ha en bra start på din tennis betting kan ta emot en oddsbonus. Det ger dig en härlig start när du får gratis pengar att spela för av spelsidan. Ofta matchar de din första insättning upp till ett visst belopp. Det kan handla om 100% bonus upp till 1000 kronor där du därmed får 2000 kronor att spela för om du gör en insättning på 1000 kronor. Men det finns andra bonusar också som riskfria spel, oddsboostar samt free bets. Oavsett vad du vill ta emot får du ut mer av din upplevelse inom betting på tennis när du väljer att ta emot ett erbjudande.