Betting på Underhållning & Specialer

Det finns massor av sport och odds att betta på men en kategori som kan vara kul att bryta av med är betting på underhållning och specialer. Där finns det mycket spännande att upptäcka med en annorlunda upplevelse för dig som inte bara är ute efter traditionell betting. Genom att oddsa på underhållning och specialer får du marknader som är annorlunda samtidigt som du också kan njuta av en spelupplevelse som ger det där lilla extra. Nedan har vi listat några av våra absoluta favoriter som erbjuder bra odds på denna kategori. Signa upp med ett välkomsterbjudande och kom igång på direkten.

Bra spelbolag med odds på Underhållning & Specialer

Upptäck betting på Politik

En kategori som är vanlig bland underhållning och specialer är betting på politik. Svenska bettingsidor brukar ha riktigt många alternativ inom denna kategori. Framförallt när det vankas riksdagsval då det alltid är extra spännande att följa hur oddsen förändras i takt med debatter och annat. Men det är inte bara det svenska valet som du hittar odds på. Du kan också ta del av odds på det amerikanska presidentvalet och mycket annat som det brittiska parlamentvalet. Det gör att du kan ta del av en riktigt häftig spelstund med politiken som plattform.

Väder är något som svenskar älskar

Vi svenskar tycker verkligen om att prata om vädret. Hos spelbolagen finns det flera marknader att upptäcka men det är två högtider som är mer populära än några andra. Det handlar om midsommar och julafton. Kommer det bli snö på julafton och blir det sol eller regn på midsommar. Båda dessa marknader har flera alternativ som du kan oddsa på. Vissa spelsidor erbjuder också odds på om temperaturrekordet kommer att slås samt hur många millimeter regn det blir under året. Därmed finns det gott om alternativ för den som vill betta på väder.

betting på underhållning & specialer

Mellon och Eurovision Song Contest

Även om det vanligtvis är fotbollsbetting som gäller när nationer drabbar samman är det något speciellt att oddsa på Eurovision Song Contest och Melodifestivalen. Vi svenskar är fullkomligt galna i Melodifestivalen där vinnaren av det sex veckor långa programmet får representera Sverige i Eurovision. Du kommer alltid att hitta att massor av odds på alla deltävlingar men också i Eurovisions semifinal och final. Spela på vilket bidrag som vinner hela tävlingen eller head 2 head mellan olika nationer. Det finns massor av odds och marknader på såväl Melodifestivalen som Eurovision Song Contest som du kan ta del av både inför under och efter tävlingarna.

Talangtävlingar är också ett alternativ för betting

Vad gäller odds och betting är talangtävlingar också ett alternativ. Det finns flera olika tävlingar som Idol och Let’s Dance som de två stora flaggskeppen. Betta på vem som vinner Let’s Dance eller vem som åker ur nästa veckas program. Detsamma gäller betting på Idol som allt fler ägnar sig åt. Inför varje vecka kan du oddsa på vilken deltagare som blir eliminerad härnäst eller head 2 head mellan olika deltagare.

Använd en oddsbonus hos spelbolaget

Du kan också använda en oddsbonus i din betting på underhållning och specialer. Svenska bettingsidor erbjuder i princip alltid en betting bonus till nya spelare. Det gör att du har utmärkta förutsättningar till att få en riktigt häftig spelupplevelse i alla lägen. En insättningsbonus är det absolut vanligaste. Då matchar spelbolaget din första insättning vilket gör att exempelvis en insättning på 1000 kronor ger dig 1000 kronor i bonus och därmed 2000 kronor att spela för. Du hittar också massor av andra oddsbonusar som riskfria spel, boostade odds och mycket annat. Hitta din favorit bland alla erbjudanden och kom igång på direkten.